Kunstzinnig Dynamisch Coach
 Systemisch Coach
 Levensloop Coach
Mieke Mudde

Gratis workshop Wereld-droom-beeld.

Vanuit het project ‘Dromen doen we allemaal’ nodigen we u van harte uit op dinsdag 2 oktober van 19.15 tot 21.30 uur in een workshop uw droombeeld over een leefbare, vreedzame wereld met anderen te delen en dat op papier vorm te geven.

We hebben allemaal wel eens dromen waarin verlangens een rol spelen. Zo kent iedereen het dromen over een ‘betere’ wereld, waar vrede en vrijheid is en harmonie. Daar gaan we in deze workshop mee aan de slag. Naar keuze maken we een collage of een boekje met onze werelddroom. De collage geeft dan een verbeelding met hooguit een paar woorden, een boekje biedt meer mogelijkheden, hierin kan het ook een geïllustreerd verhaal worden. Natuurlijk krijgt u daar begeleiding bij, dus er is geen ervaring nodig om eraan te beginnen.

Als we na afloop alle collages bij elkaar hangen ontstaat er één grote werelddroom. Zetten we alle boekjes naast elkaar dan ontstaat er een bibliotheek aan werelddromen! Maar ook als iedereen het eigen kunstwerk mee naar huis neemt en daar een plekje geeft waar het opvalt en zo een dialoog op gang brengt zal hiermee de eerste stap gezet kunnen worden naar het verwezenlijken van onze droom.

Dat is dan ook het beoogde doel van het CMC, de Contactgroep Moslims Christenen, waarin christenen, moslims en andersdenkenden samenwerken om van de regio Ridderkerk een vredelievende regio te maken. Daarom wordt deze workshop gratis door het CMC aangeboden. De workshop vindt plaats bij Het Gilde, kamer 301 – 3de etage, rechtervleugel van het Gemeentehuis, Koningsplein 1 te Ridderkerk. De begeleiding is in handen van Mieke Mudde, kunstzinnig dynamisch coach te Ridderkerk, aanmelden kunt u bij haar: info@miekemudde.nl of 06 24706162 of via www.dromendoenweallemaal.nl

 

Actueel:

Gratis workshop Wereld-droom-beeld.

Vanuit het project ‘Dromen doen we allemaal’ begeleid ik deze workshop op dinsdag 2 oktober vanaf 19.15 uur. Aanmelden is nog mogelijk, er zijn nog enkele plaatsen beschikbaar.

Lees verder

 

In het kader van het thema ‘Nieuw seizoen, nieuwe kansen’ keuze uit:

Workshops oktober/ november:

Geometrische mandala tekenen of Droedelen  .

Workshops november/december:

 Nat-in-nat schilderen of Roosvenster tekenen

 Cursus oktober t/m december:

 Reisicoontje schilderen.

Lees verder

 

 

 

 

 

 

 

Nieuwsbrief
Wilt u op de hoogte gehouden worden van mijn activiteiten? Meldt u dan aan voor mijn nieuwsbrief.