Kunstzinnig Dynamisch Coach
 Systemisch Coach
 Levensloop Coach
Mieke Mudde

Inspirerende ontmoetingen.

Nu de zomer achter de rug is starten er bij voldoende aanmeldingen 2 nieuwe activiteiten. Deze 2 activiteiten staan in het teken van inspirerende ontmoetingen, maar hebben allebei een geheel eigen accent.

‘Thee met Zin’ is een theemiddag, waar verschillende soorten thee geserveerd worden en diverse lekkernijen, waaronder chocolade en fruit. Tijdens deze ontmoeting praten we over dat, wat ons leven zin en inspiratie geeft en luisteren we met aandacht en respect naar elkaar. Uitgangspunt bij deze gesprekken zijn allerlei kaartensets, waaronder: ‘Mag ik je iets vragen’, Levenskunstkaarten, Lichtkrachtkaarten, stellingen, spreuken en nog veel meer. Deze middagontmoetingen zijn 1 keer in de maand op de maandag van 14.00 tot 15.30 uur, de eerste op 16 oktober, daarna 13 november en 11 december.

‘Koffie met Kaartje’ is een koffieochtend met uiteraard koffie, waarbij koek, koekjes en kaakjes geserveerd worden. Deze ochtenden staan ook in het teken van ontmoeten en praten over dat, wat het leven zin en inspiratie geeft en met respect luisteren naar elkaar, maar dan [nog] meer toegespitst op het spirituele aspect. Uitgangspunt bij deze gesprekken zijn o.a. de kaartensets: ‘Levenskaarten’ van de PKN [Protestantse Kerken Nederland], ‘Spirituele tafelgesprekken’ en ‘Spirituele inzichtkaarten’. Deze ochtendontmoetingen zijn ook 1 keer in de maand en wel op de dinsdag van 10.00 tot 11.30 uur, de eerste op 31 oktober, daarna 28 november en 19 december.

Voor de ontmoetingen bent u van harte welkom op Koolmees 248, Ridderkerk.

De ontmoetingen gaan door bij minimaal 3 en maximaal 6 aanmeldingen.

Om de onkosten binnen de perken te houden wordt er per keer een vrije gift gevraagd.

Aanmelden en meer informatie: info@miekemudde.nl of mobiel 06 2470 6162.

Actueel:

Laatste Nieuws: i.v.m. het Corona virus is de Oudheidkamer gesloten en de expositie verder afgelast. 

De geplande workshop zal op een later moment aangeboden worden, als alles weer veilig en rustig is.

Expositie: ‘Iconen’ door de hand van Mieke Mudde, Nelly Toet e.a.

Van 26 februari t/m 28 maart is deze expositie te bezichtigen in de Oudheidkamer Ridderkerk, Kerksingel 26. De Oudheidkamer is geopend woensdag t/m zaterdag van 13.30 tot 16.30 uur. De officiële opening is op zaterdag 29 februari, inloop vanaf 13.30 uur en start 14.00 uur. Medewerking wordt verleend door Marsja Mudde, zang.

 

Presentaties en workshop tijdens de expositie in de Oudheidkamer:

 

Presentatie ‘Het beschilderen van een z.g. icoon-ei’  op zaterdag 7 maart tijdens openingstijden.

 

Presentatie ‘Goud opbrengen’ op zaterdag 14 maart tussen 14.00 en 15.30 uur.

 

Workshop ‘Icoon-ei beschilderen’  op zaterdag 21 maart van 14 tot 17.00 uur. Er is keuze uit een eenvoudig rood ei met goud of wit decoratie of een ei met icoon-afbeelding.

 

Doorlopende cursus Icoon-schilderen.Het icoon schilderen is het doorgeven van een oude Byzantijnse traditie. Deze cursus vindt plaats 1x per 2 weken op de zaterdagochtend. Dit kwartaal zijn de data: 18 januari, 1 februari en misschien 15 februari van 10.00 tot 12.30 uur.

Lees verder