Kunstzinnig Dynamisch Coach
 Systemisch Coach
 Levensloop Coach
Mieke Mudde

Cursus ‘Levensweg – Geloofsweg’P1080420

Het schrijven van een spirituele autobiografie

Als we stilstaan bij onze levens- en geloofservaringen kunnen we tot de ontdekking komen dat er bepaalde ontmoetingen en ervaringen zijn geweest, die ons leven in een andere, nieuwe richting hebben gezet. Achteraf blijkt dan dat deze van grote betekenis voor ons zijn (geweest).Tijdens een vijftal bijeenkomsten zullen we belangrijke gebeurtenissen en ontmoetingen in kaart brengen, door deze op een ‘levenslijn’ te schrijven. Ook staan we stil bij onze eigen spiritualiteit: Vanuit welke bron put ik mijn kracht. Waren er hoogtepunten en dieptepunten op mijn weg?

Inhoud van de cursus

Levenslijn

Met de levenslijn wordt levensgeschiedenis aangeduid. Op deze levenslijn bevinden zich belangrijke momenten en periodes van ons leven, zoals geboorte, jeugd, volwassenheid, levenswending, ouderdom. De levenslijn is het verhaal van het ’geleefde leven’. We vertellen onze belevenissen vanuit het moment, waar we ons nu bevinden. Van daaruit kijken we terug naar het verleden en schrijven ons levensverhaal. Het is het verhaal van de goede dingen en de kwade dingen, van ons vermogen en onvermogen, van kwetsuren en gebrokenheid, van levenslot en levenskeuzes.

Geloofsweg

Met de geloofsweg wordt de geestelijke ontwikkeling aangeduid. Deze weg heeft geen doel, dat wij kunnen bereiken. Deze weg heeft een bestemming, die wij moeten zoeken. Wij worden daartoe aangesproken en opgeroepen. De oproep is persoonlijk aan ons gericht en werkt door tot we hieraan gehoor geven, en in vertrouwen deze weg gaan. Het is geen gebaande weg, de richting is lang niet altijd duidelijk. Er is veel onzekerheid, niet weten en niet zien, maar toch durven vertrouwen. We ontmoeten weerstanden en blokkades, zoeken naar tekens, luisteren, wachten en verwachten. Het is een weg, waarop we geleid worden door ‘iets’ of ‘iemand’ die groter is dan onszelf en waarmee we in contact staan, hoe dan ook. Deze weg leidt naar onze uiteindelijke bestemming.

Cursusduur: 5x 2,5 uur

Aantal deelnemers: 3 tot 9 personen.

Kosten: € 120 p.p. voor de gehele cursus of € 25,- per keer.

Terug

Actueel:

Zomerstop.

Dit kwartaal geen geplande workshops of cursussen. Enkel onderstaande cursus loopt gewoon door.

 

Doorlopende cursus Icoon-schilderen.

Het icoon schilderen is het doorgeven van een oude Byzantijnse traditie. Dit schilderen doen we in meditatieve sfeer. Kom eens kijken of meldt u aan. Bel 06 2470 6162 voor data en tijden.

 

Ook voor individuele afspraken [coaching / workshop / cursus] kunt u bovenstaand nummer bellen.

Een fijne zomer gewenst!