Kunstzinnig Dynamisch Coach
 Systemisch Coach
 Levensloop Coach
Mieke Mudde

Nieuw programma cursussen en workshops september 2013

Cursus ‘In m’n element?!’

In 2 bijeenkomsten staan we stil bij de elementen vuur, water, aarde en lucht en hun symboliek. Vragen hierbij kunnen zijn: Wat hebben deze elementen mij te zeggen? Welk element past het beste bij mij? Ben ik in mijn element of vraagt er iets om aandacht? Hoe werk ik aan een balans? Om helderheid en inzicht te krijgen in de elementaire behoeftes gaan we ook beeldend aan het werk. Dat kan op allerlei manieren en vergt geen speciale vaardigheden. De cursus vindt plaats op de donderdagen 5 en 12 september van 9.30 tot 15.00 uur. De kosten zijn in totaal 80 euro, dit is inclusief materiaal en koffie / thee / broodje.

Cursus Icoon-schilderen.

Dit is een doorlopende cursus en er is nu plaats voor enkele nieuwe deelnemers.

In meditatieve sfeer wordt er een icoon geschilderd volgens traditionele Russisch-Byzantijnse methode. Beginnende deelnemers starten met een z.g. ‘reis-icoon’.

Deze cursus vindt plaats op dinsdagochtend van 10.00 tot 12.30 uur, 1x per 2 weken. Kosten voor deze lessen 20 euro per keer, exclusief materiaalkosten, inclusief koffie / thee.

Workshop-dag ‘De innerlijke criticus’.

In deze workshop kijken we naar het innerlijke stemmetje, dat steeds weer kritiek levert op wie we zijn of wat we doen. Die stem noemen we ‘de innerlijke criticus’ en het is een deel van onszelf. We onderzoeken onder andere de invloed ervan op ons leven en hoe deze deelpersoonlijkheid ons positief kan ondersteunen. Deze workshop vindt plaats op maandag 16 september van 10.00 tot 16.00 uur. Kosten voor deze dag zijn 40 euro, dit is inclusief materiaal en koffie / thee / broodje.

Workshop en cursus ‘Droedelen’.

Een droedel is een krabbel, die iedereen wel eens gemaakt heeft tijdens een telefoongesprek. Met deze krabbel als uitgangspunt gaan we heerlijk ontspannend tekenen. Hiervoor is geen tekenvaardigheid nodig. Daarna volgt uitbreiding van toepassingsmogelijkheden en verfijning van techniek. De cursus vindt plaats op woensdagochtend 18 van 9.30 tot 12.00 uur en donderdag 19 september van 9.30 tot 15.00 uur. De woensdagochtend kan ook als kennismakingsworkshop gevolgd worden. Kosten zijn voor de workshop 20 euro en voor de cursus 60 euro. Dit is inclusief materiaal, koffie / thee en broodje [cursusdag].

Bovenstaande activiteiten vinden plaats in kleine zetting bij Mieke Mudde thuis, Koolmees 248, 2986VS Ridderkerk. Voor aanmelden en informatie: vul onderstaand formulier in of bel naar  06 24706162.

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Het telefoonnummer waarop ik u kan benaderen (verplicht)

Kies uw cursus of workshop (meerdere opties mogelijk)

5 & 12 september: Cursus 'In mijn element?!doorlopend: Cursus Icoonschilderen16 september: Workshop 'De innerlijke criticus18 september: Workshop 'Droedelen'18 & 19 september: Cursus 'Droedelen'

Eventuele wensen en vragen

 

Actueel:

Laatste Nieuws: i.v.m. het Corona virus is de Oudheidkamer gesloten en de expositie verder afgelast. 

De geplande workshop zal op een later moment aangeboden worden, als alles weer veilig en rustig is.

Expositie: ‘Iconen’ door de hand van Mieke Mudde, Nelly Toet e.a.

Van 26 februari t/m 28 maart is deze expositie te bezichtigen in de Oudheidkamer Ridderkerk, Kerksingel 26. De Oudheidkamer is geopend woensdag t/m zaterdag van 13.30 tot 16.30 uur. De officiële opening is op zaterdag 29 februari, inloop vanaf 13.30 uur en start 14.00 uur. Medewerking wordt verleend door Marsja Mudde, zang.

 

Presentaties en workshop tijdens de expositie in de Oudheidkamer:

 

Presentatie ‘Het beschilderen van een z.g. icoon-ei’  op zaterdag 7 maart tijdens openingstijden.

 

Presentatie ‘Goud opbrengen’ op zaterdag 14 maart tussen 14.00 en 15.30 uur.

 

Workshop ‘Icoon-ei beschilderen’  op zaterdag 21 maart van 14 tot 17.00 uur. Er is keuze uit een eenvoudig rood ei met goud of wit decoratie of een ei met icoon-afbeelding.

 

Doorlopende cursus Icoon-schilderen.Het icoon schilderen is het doorgeven van een oude Byzantijnse traditie. Deze cursus vindt plaats 1x per 2 weken op de zaterdagochtend. Dit kwartaal zijn de data: 18 januari, 1 februari en misschien 15 februari van 10.00 tot 12.30 uur.

Lees verder