Kunstzinnig Dynamisch Coach
 Systemisch Coach
 Levensloop Coach
Mieke Mudde

Programma cursussen en workshops Eerste kwartaal 2019.

Thema: ‘Door-leven’

Workshop: Doorleven, jouw leven in kleur.

Op maandag 21 januari gaan we nat-in-nat schilderen. Dat is een aparte techniek met aquarelverf en veel water, waarvoor geen enkele ervaring nodig is. Het nat-in-nat schilderen is een intuïtieve manier van schilderen en spreekt een diepere laag aan van ons onderbewuste. Kom deze boeiende manier van schilderen en bezig zijn met kleur ervaren van 10.00 tot 12.00 uur. Kosten: € 20 incl. materiaal, koffie/thee.

Workshop: Doorleven, jouw leven in laagjes.

Op zaterdag 2 februari gaan we schilderen met acrylverf. Met gebruikmaking van steeds een klein stukje visualisatie schilderen we steeds een ander beeld van onszelf over het vorige beeld heen. Dat beeld kan een portret zijn, maar ook een symbool, bijvoorbeeld een bloem of een voorwerp. Eigenlijk doet de vorm er niet zo toe, het belangrijkste is de ervaring van het werken in laagjes. Daarom is ook hier geen ervaring nodig in het werken met acryl of in schilderen. Kom het ervaren van 10.00 tot 12.30 uur. Kosten: € 25 incl. materiaal, koffie/thee.

Workshop: Doorleven, de gelaagdheid ervaren in een icoon.

Op 9 maart gaan we werken met ei-tempera verf. Dit wordt o.a. gebruikt bij het icoon schilderen. In deze workshop kunnen we geen hele icoon maken, maar wel een klein stukje van het proces eruit lichten. We gaan kleding schilderen of beter gezegd stukjes van kleding, zoals plooien en randen. Vanuit de donkerste kleur werken we in laagjes naar de lichtste kleur. Kom dit ervaren van 10.00 tot 12.30 uur. Kosten: € 25 incl. materiaal, koffie/thee.

Doorlopende cursus Icoon-schilderen.

Het icoon schilderen is het doorgeven van een oude Byzantijnse traditie. Dit schilderen doen we in meditatieve sfeer. Kom eens kijken of meldt u aan voor het schilderen van een z.g. ‘reisicoon’. Dit is een kleine icoon, die u de mogelijkheid biedt om erachter te komen of deze vorm van meditatief schilderen bij u past. Deze cursus vindt plaats 1x per 2 weken op de donderdagochtend. Dit kwartaal zijn de data: 17 en 31 januari, 7 februari en 7 en 21 maart van 9.30 tot 12.00 uur. Kunt u niet op doordeweekse dagen, maar wilt u toch graag leren icoon schilderen, dan zoeken we naar een mogelijkheid tijdens weekenden. Kosten voor deze lessen 25 euro per keer, exclusief materiaalkosten, inclusief koffie / thee.

Bovenstaande activiteiten vinden plaats in kleine zetting bij Mieke Mudde thuis, Koolmees 248, 2986VS Ridderkerk. Voor aanmelden en meer informatie: www.miekemudde.nl , info@miekemudde.nl of bellen: 06 2470 6162

 

Actueel:

Workshop:De lente van mijn leven.

Op maandag 15 april onderzoeken we wat voor ieder persoonlijk het onderwerp De lente van mijn leven betekent. Dit geven we vorm door het maken van een collage.

Workshop: Kwetsbaarheid versus kracht.

Op vrijdag 10 mei gaan we 2 schilderingen maken. Al schilderend zullen we ons bezighouden met 2 belangrijke elementen van de lente namelijk Kwetsbaarheid en Kracht. In hoeverre spelen deze elementen een rol in ieders persoonlijke leven en hoe gaan we daarmee om?

Workshop: Mijn innerlijk kind.

Op zaterdag 1 juni gaan we op zoek naar ons innerlijk kind. Hoe ziet dat kind er uit? En wat heeft het je te zeggen? We werken dit al tekenend uit en doen daar indien gewild een opstelling mee.

Doorlopende cursus Icoon-schilderen.

Het icoon schilderen is het doorgeven van een oude Byzantijnse traditie. Dit schilderen doen we in meditatieve sfeer. Kom eens kijken of meldt u aan. Klik hieronder voor data en tijden.

Lees verder

 

 

 

 

 

 

Nieuwsbrief
Wilt u op de hoogte gehouden worden van mijn activiteiten? Meldt u dan aan voor mijn nieuwsbrief.