Kunstzinnig Dynamisch Coach
 Systemisch Coach
 Levensloop Coach
Mieke Mudde

Programma cursussen en workshops Eerste kwartaal 2020. Thema: ‘Iconen’

Expositie ‘Iconen’ door de hand van Mieke Mudde, Nelly Toet e.a..

Van 26 februari t/m 28 maart is deze expositie te bezichtigen in de Oudheidkamer Ridderkerk, Kerksingel 26.  De Oudheidkamer is geopend woensdag t/m zaterdag van 13.30 tot 16.30 uur.De officiële opening is op zaterdag 29 februari, inloop vanaf 13.30 uur en start 14.00 uur. Medewerking wordt verleend door Marsja Mudde, zang.

 Presentaties en workshop tijdens de expositie in de Oudheidkamer:

 Presentatie ‘Het beschilderen van een z.g. ‘icoon-ei’.

Ter voorbereiding op de later volgende workshop zal er door de dames ter plekke gedemonstreerd worden hoe je een ei beschilderd met ei-tempera-verf. Deze presentatie vindt plaats op zaterdag 7 maart tijdens de  openingstijden. Ook kan men zich ter plekke nog opgeven voor de workshop die hierop volgt.

Presentatie ‘Goud opbrengen’.

Gedemonstreerd wordt het werken met bladgoud en het werken met z.g. Vissengoud op een icoon-plank. Deze presentatie vindt plaats op zaterdag 14 maart tussen 14.00 en 15.30 uur.  

 Workshop ‘Icoon-ei beschilderen’.

Deze workshop gaat men onder deskundige begeleiding zelf een ei beschilderen. Er is keuze uit een eenvoudig rood ei met goud of wit decoratie of een ei met icoon-afbeelding. Bij keuze voor de tweede mogelijkheid wordt er tijdens de workshop een tweede datum geprikt om het ei af te maken bij Mieke Mudde thuis. De workshop vindt plaats  op zaterdag 14 maart tussen 14.00 en 15.30 uur. . De kosten van de workshop zijn 20 euro, inclusief materiaal. Voor de vervolg afspraak geldt een apart tarief.

 

Actueel:

Laatste Nieuws: i.v.m. het Corona virus is de Oudheidkamer gesloten en de expositie verder afgelast. 

De geplande workshop zal op een later moment aangeboden worden, als alles weer veilig en rustig is.

Expositie: ‘Iconen’ door de hand van Mieke Mudde, Nelly Toet e.a.

Van 26 februari t/m 28 maart is deze expositie te bezichtigen in de Oudheidkamer Ridderkerk, Kerksingel 26. De Oudheidkamer is geopend woensdag t/m zaterdag van 13.30 tot 16.30 uur. De officiële opening is op zaterdag 29 februari, inloop vanaf 13.30 uur en start 14.00 uur. Medewerking wordt verleend door Marsja Mudde, zang.

 

Presentaties en workshop tijdens de expositie in de Oudheidkamer:

 

Presentatie ‘Het beschilderen van een z.g. icoon-ei’  op zaterdag 7 maart tijdens openingstijden.

 

Presentatie ‘Goud opbrengen’ op zaterdag 14 maart tussen 14.00 en 15.30 uur.

 

Workshop ‘Icoon-ei beschilderen’  op zaterdag 21 maart van 14 tot 17.00 uur. Er is keuze uit een eenvoudig rood ei met goud of wit decoratie of een ei met icoon-afbeelding.

 

Doorlopende cursus Icoon-schilderen.Het icoon schilderen is het doorgeven van een oude Byzantijnse traditie. Deze cursus vindt plaats 1x per 2 weken op de zaterdagochtend. Dit kwartaal zijn de data: 18 januari, 1 februari en misschien 15 februari van 10.00 tot 12.30 uur.

Lees verder