Kunstzinnig Dynamisch Coach
 Systemisch Coach
 Levensloop Coach
Mieke Mudde

Programma cursussen en workshops februari 2015 thema ‘In relatie’

Workshop familieopstellingen ‘In relatie’

Deelnemen aan een workshop familieopstellingen kan je helpen om betere relaties te krijgen met betrekking tot je familie, andere relaties en/of loopbaan. Wil je een stap zetten richting de toekomst, dan kan het belangrijk zijn om je bewust te worden van je patronen. Door deel te nemen aan een workshop familieopstellingen, kan je de levenskracht die onder deze patronen verscholen liggen, bevrijden en kan liefde weer gaan stromen. Op  donderdag 19 februari  van 10.00 tot 13.00 uur en de kosten zijn 27 euro, dit is inclusief materiaal, koffie en thee.

Workshops ‘Tekenen met diepgang’.

Op donderdag 5 februari van 9.00 tot 13.00 uur wordt er een mandala gemaakt waarin een verbeelding van zowel het mannelijke als het vrouwelijke in onszelf. We kijken ook hoe het één in relatie staat tot het andere. Op donderdag 26 februari van 9.00 tot 13.00 uur is er de mogelijkheid samen met vriendinnen, buurtjes of familieleden een mandala te tekenen. Kosten voor deze workshops zijn 35 euro per keer, dit is inclusief materiaal, koffie en thee. Voor de workshop van 26 februari betalen 2 deelnemers samen de prijs van 1.

‘Thee met Zin’.

Dit is de maandelijkse thee-middag,  waarbij we met  aandacht naar elkaar luisteren en praten over dat, wat ons leven zin en inspiratie geeft. Deze keer is dat naar aanleiding van het maandthema: ‘In relatie met / tot’. We maken hierbij gebruik van ondersteunende kaartjes. Interessante gespreksstof onder het genot van  thee met veel lekkers , dus meldt u snel aan! Op maandag 9 februari van 14.00 tot 15.30 uur. Voor deze middag wordt een vrije gift gevraagd om de onkosten te dekken. Ook zeer geschikt voor mensen met een smalle beurs!

Doorlopende cursus Icoon-schilderen.

In meditatieve sfeer wordt er een icoon geschilderd volgens traditionele Russisch-Byzantijnse methode. Al schilderend ga je een relatie aan met de uit te beelden figuur op de icoon. Het is een langdurig, geduld vragend proces, maar tegelijkertijd ook heel spiritueel en helend. Beginnende deelnemers starten met een z.g. ‘reis-icoon’. Op dit moment zijn er 2 cursisten, dus u kunt nog meedoen. Meld u wel tijdig aan, dan ligt er op tijd een plank voor u klaar. Deze cursus vindt plaats op de dinsdagochtenden 3 en 17 februari van 10.00 tot 12.30 uur. Kosten voor deze lessen 22 euro per keer, exclusief materiaalkosten, inclusief koffie / thee

Bovenstaande activiteiten vinden plaats in kleine zetting bij Mieke Mudde thuis, Koolmees 248, 2986VS Ridderkerk. Voor aanmelden en informatie: www.miekemudde.nl , info@miekemudde.nl of 06 24706162.

Actueel:

Expositie: ‘Iconen’ door de hand van Mieke Mudde, Nelly Toet e.a.

Van 20 november t/m 22 januari is deze expositie te bezichtigen in de Oudheidkamer Ridderkerk, Kerksingel 26. De Oudheidkamer is geopend woensdag t/m zaterdag van 13.30 tot 16.30 uur.

Doorlopende cursus Icoon-schilderen. Het icoon schilderen is het doorgeven van een oude Byzantijnse traditie. Deze cursus vindt plaats 1x per 2 weken op de zaterdagochtend.