Kunstzinnig Dynamisch Coach
 Systemisch Coach
 Levensloop Coach
Mieke Mudde

Programma cursussen en workshops maart 2015, thema: ‘Kruispunten’.

Workshop familieopstellingen ‘Kruispunten in je leven’

Veel mensen worstelen met vragen op belangrijke kruispunten in hun leven. Dat kunnen vragen zijn over de privé- of werksituaties.  Antwoorden zijn vaak moeilijk te vinden. Met gerichte hulp middels een workshop familieopstelling kan je nieuwe inzichten krijgen. Deelnemen aan deze workshop kan je helpen betere relaties te krijgen met betrekking tot je familie, andere relaties en/of loopbaan. Wil je een stap zetten richting de toekomst, dan is het belangrijk om je bewust te worden van eventuele patronen die je in je leven kunnen blokkeren. Door deel te nemen aan een workshop familieopstellingen, kan je de levenskracht die onder deze patronen verscholen liggen, bevrijden en kan liefde weer gaan stromen. Op  zaterdag 14 maart  van 14.00 tot 18.00 uur en de kosten zijn 27 euro, dit is inclusief materiaal, koffie en thee.

 Workshops ‘Tekenen met diepgang’.

Op donderdag 5 maart van 9.00 tot 13.00 uur tekenen we op verschillende manieren kruispunten in de cirkel en bespreken we wat deze ons te zeggen hebben. Op donderdag 19 maart van 9.00 tot 13.00 uur gaan we ook aan de slag met het kruispunt, maar op een andere manier. We tekenen dan de 4 seizoenen. Kosten voor deze workshops zijn 35 euro per keer, dit is inclusief materiaal, koffie en thee

‘Thee met Zin’.

Dit is de maandelijkse thee-middag,  waarbij we met  aandacht naar elkaar luisteren en praten over dat, wat ons leven zin en inspiratie geeft. Deze keer is dat naar aanleiding van het maandthema: ‘Kruispunten. We maken gebruik van ondersteunende kaartjes en ontmoeten elkaar zo op de verschillende kruispunten. Interessante gespreksstof onder het genot van  thee met veel lekkers , dus meldt u snel aan! Op maandag 9 maart van 14.00 tot 15.30 uur. Voor deze middag wordt een vrije gift gevraagd om de onkosten te dekken. Ook zeer geschikt voor mensen met een smalle beurs!

Doorlopende cursus Icoon-schilderen.

In meditatieve sfeer wordt er een icoon geschilderd volgens traditionele Russisch-Byzantijnse methode. Beginnende deelnemers starten met een z.g. ‘reis-icoon’. Op dit moment zijn er 2 cursisten, dus u kunt nog meedoen. Meld u wel tijdig aan, dan ligt er op tijd een plank voor u klaar. Deze cursus vindt plaats op de dinsdagochtenden 3 en 31 maart van 10.00 tot 12.30 uur. Kosten voor deze lessen 22 euro per keer, exclusief materiaalkosten, inclusief koffie / thee

Bovenstaande activiteiten vinden plaats in kleine zetting bij Mieke Mudde thuis, Koolmees 248, 2986VS Ridderkerk. Voor aanmelden en informatie: www.miekemudde.nl , info@miekemudde.nl of 06 24706162.

 

Actueel:

Expositie: ‘Iconen’ door de hand van Mieke Mudde, Nelly Toet e.a.

Van 20 november t/m 22 januari is deze expositie te bezichtigen in de Oudheidkamer Ridderkerk, Kerksingel 26. De Oudheidkamer is geopend woensdag t/m zaterdag van 13.30 tot 16.30 uur.

Doorlopende cursus Icoon-schilderen. Het icoon schilderen is het doorgeven van een oude Byzantijnse traditie. Deze cursus vindt plaats 1x per 2 weken op de zaterdagochtend.