Kunstzinnig Dynamisch Coach
 Systemisch Coach
 Levensloop Coach
Mieke Mudde

Workshop Droombeeld.

Op zaterdag 10 maart kunt u  de workshop ‘Droombeeld’ volgen waar we het hebben over de diversiteit van dromen en over een eigen droom een collage gaan maken. Dit alles doen we tussen 10.00 en 12.30 uur. We hebben allemaal wel zo onze dromen: we dromen over een betere wereld, een fijne baan, kinderen, gezondheid of genoeg geld om rond te komen. Ook fantasiebeelden, verwerking van de dagelijkse dingen en van stress komen in onze dromen voor.

Soms blijft er een droombeeld hangen, heb je het gevoel dat het belangrijk is en je er wat mee moet. Dat kan tijdens deze workshop, waar we een droombeeld zichtbaar gaan maken in een collage.

Natuurlijk krijgt u daar begeleiding bij, dus er is geen ervaring nodig om eraan te beginnen. Dit zichtbaar maken van je droom kan een eerste stap zijn naar een nieuwe werkelijkheid. En een leuke bijkomstigheid: uiteindelijk gaat iedereen naar huis met een droom van een collage.

De workshop kost slechts 10 euro en aanmelden kan via Contact op de website of via mail of mobile telefoon: info@miekemudde.nl of 06 24706162.

Actueel:

Laatste Nieuws: i.v.m. het Corona virus is de Oudheidkamer gesloten en de expositie verder afgelast. 

De geplande workshop zal op een later moment aangeboden worden, als alles weer veilig en rustig is.

Expositie: ‘Iconen’ door de hand van Mieke Mudde, Nelly Toet e.a.

Van 26 februari t/m 28 maart is deze expositie te bezichtigen in de Oudheidkamer Ridderkerk, Kerksingel 26. De Oudheidkamer is geopend woensdag t/m zaterdag van 13.30 tot 16.30 uur. De officiële opening is op zaterdag 29 februari, inloop vanaf 13.30 uur en start 14.00 uur. Medewerking wordt verleend door Marsja Mudde, zang.

 

Presentaties en workshop tijdens de expositie in de Oudheidkamer:

 

Presentatie ‘Het beschilderen van een z.g. icoon-ei’  op zaterdag 7 maart tijdens openingstijden.

 

Presentatie ‘Goud opbrengen’ op zaterdag 14 maart tussen 14.00 en 15.30 uur.

 

Workshop ‘Icoon-ei beschilderen’  op zaterdag 21 maart van 14 tot 17.00 uur. Er is keuze uit een eenvoudig rood ei met goud of wit decoratie of een ei met icoon-afbeelding.

 

Doorlopende cursus Icoon-schilderen.Het icoon schilderen is het doorgeven van een oude Byzantijnse traditie. Deze cursus vindt plaats 1x per 2 weken op de zaterdagochtend. Dit kwartaal zijn de data: 18 januari, 1 februari en misschien 15 februari van 10.00 tot 12.30 uur.

Lees verder